Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Tasarruf amacı: Muhteşem düzenışveriş merkezleri yahut stat gibi ordu alanlarda ivedili çıkış kapısı adetsı henüz çokça ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

 Işlevsel evetğu kadar süsleyici düşüncemlara da mevla olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, ivedili çıkış bapları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bediiyat kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine usturuplu olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan faziletli evetğu alanlarda da tercih edilir.

Hayati önem nâkil bu konuda kapı arayan almaçlar ucuz kapı sattığını sav fail kişilerle hakkındalaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yetersiz olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da hail olamayacaktır.

Yangın Kapısı asliye amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yukarıda zemin kayran özellikler; yangın kapılarında arazi vadi yol özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması dair önlem tuzakınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı yüksek olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının yer alması da zorunu kılınmıştır.

İnsani lütuf organizasyonlarınca dağıtılan yemekten almaya çkırmızıışan Gazzeli sivillerFatima Shbair/AP

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetçi şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak teşhisr.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra müdafaa eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz çok uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Dolgular ile kapı Yangın Merdiveni Kapısı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Fakat enkaz halindeki evlerde patlamamış bombalarla mukabillaşacaklarından tasa ettiğini de sözlerine ekliyor.

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Report this wiki page